Tag stilling


Verdensbillede

Min hensigt er at få dig til at tænke. Hvilket verdensbillede har du? Hvilken briller tager du på hver morgen og ser verdenen igennem?
 
Vurder dit verdensbillede, er du 100% sikker på, at det er den virkelige ufejlbare sandhed? Er du sikker på, at der ikke findes mere end du er klar over? Tidligere troede hele verden at Jorden var flad, selv den klogeste person på hele jorden...indtil dette blev modbevist.
 

Det vedrører dig

Tag stilling. Det handler om dig. Måske føler du, at du har et godt liv og ikke behøver nogen tro, men 10/10 dør ifølge statistikerne. Vi skal alle dø engang og stå til regnskab for vores liv.
 
Andre kan ikke bestemme for dig og de kan heller ikke hjælpe dig, når du ligger døden nær. Du kan selvfølgelig godt bare leve dit liv, men vil du virkelig vente og se om du tog fejl, når det først er for sent? Der bliver ingen ekstra chance. Jeg kan ikke hive troen ned over dit hovedet, det er et personligt valg.
 
Det er frivilligt, hvis du mener det hele bare er fup, så er det i orden, det er helt op til dig. Jeg får ikke noget ud af det her. Men hvorfor ikke bare undersøge det? Se fx. på nogle af bøgerne under inspiration eller hjemmesiderne under links fanebladet.
 
Hvad kan der ske ved det? Udskyd det ikke..
 
Martin Luther King Jr.